balk_layout

Home | Contact | Route

De Medicura Zorgwinkel (met locaties verspreidt in Brabant en Limburg) is een speciaalzaak in gezondheids- en (zelf)zorgartikelen. Het uitgebreide assortiment bevat producten zoals rollators, seniorenbedden, bloeddrukmeters en borstkolven.

Sommige verpleegartikelen en hulpmiddelen kunt u gratis lenen in de Zorgwinkel. Deze en andere producten kunt u ook kopen of huren. Als u een hulpmiddel nodig heeft, adviseren wij u graag over de mogelijkheden en vergoedingen. Ook voor advies over thuiszorg kunnen wij u van dienst zijn.

De medewerkers van de Zorgwinkel hebben jarenlange ervaring in de zorg. Zij kunnen u uitstekend de weg wijzen in de vele zorgproducten die uw leven kunnen vergemakkelijken. Kortom, een winkel die het bezoeken waard is.

Aanbod
Hulpmiddelen op gebied van mobiliteit

Merkt u dat het lopen voor u moeilijker wordt? De winkel biedt u hiervoor diverse hulpmiddelen. U vindt bij ons een groot aanbod aan rollators, rolstoelen, maar ook elektrische fietsen en hometrainers. Daarnaast zijn er diverse accessoires verkrijgbaar. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze winkel of bezoek de website

Aanpassingen en hulpmiddelen in huis

U woont zelfstandig en wenst dit nog lang te blijven doen. Comfortabel meubilair en aanpassingen in het sanitair dragen bij aan het zorgeloos wonen. In onze thuiszorgwinkel bieden we een groot aantal sta-op stoelen, fauteuils, bedden, matrassen, kussens en producten op het gebied van sanitair. Kijk ook eens op onze website.

Handige hulpmiddelen

Er zijn veel handige hulpmiddelen die het dagelijks leven een stuk aangenamer maken en uw zelfstandigheid vergroten. Het gaat dan om hulpmiddelen op het gebied van bewegen, eten, douchen, klussen en bijvoorbeeld werken in de tuin. Met eenvoudige oplossingen zijn grote aanpassingen vaak niet nodig. Bezoek de winkel of kijk op onze website.

Moeder en kind

Een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven. U wilt graag goed voorbereid zijn op de bevalling en u wilt het beste voor uw kindje. Medicura thuiszorgwinkel biedt u een groot aantal producten voor de bevalling en na de geboorte van uw kindje. U kunt de producten tijdelijk lenen of huren en kopen. Bezoek onze winkel of kijk op de website.

informatie

Medicura Zorgwinkel
Gezondheidslaan 1 f
5342 JW Oss
Telefoon: 088 0071100
www.medicura.nl

Openingstijden ma t/m vr 09.00-17.30 uur