Fysioplus is een praktijk waar professionals werken aan uw gezondheid en beweeglijkheid. Wij helpen jong en oud om fit en mobiel te blijven. Heeft u (beginnende) klachten of wilt u juist voorkomen dat u klachten krijgt? Een multidisciplinair team van ervaren en betrokken professionals staat voor u klaar. We zijn gespecialiseerd in een breed scala van aandoeningen. U als klant staat aan het roer en kiest de behandelmethode die bij u past. Naast fysiotherapie kunt u bij ons ook terecht voor beweeggroepen en fitness.

Korte impressie van Fysioplus 

Fysiotherapie

Belemmeren lichamelijke klachten uw dagelijkse leven? Heeft u structureel last van dat ene spiertje bij die ene specifieke beweging? Of wilt u preventief advies om blessures te voorkomen?

Lees meer...

 

Beweeggroepen

Het is erg belangrijk om te blijven bewegen. In onze beweegprogramma’s helpen we u te bewegen; om klachten te voorkomen of om in beweging te blijven ondanks uw klachten.

Lees meer...

 

Informatie

Fysioplus
Gezondheidslaan 1e
5342 JW Oss
Telefoonnummer: 0412-744200


Kijk voor meer informatie op www.fysioplusoss.nl

Fitness

Wilt u trainen om gewoon lekker even te bewegen? Of wilt u juist heel gericht kracht en conditie opbouwen? Bij Fysioplus kan het allebei. In alle gevallen staat fitness bij ons in het teken van verantwoord bewegen.

Lees meer...