balk_layout

Home | Contact | Route

Heeft u thuiszorg nodig?

Thuiszorg Pantein biedt alle vormen van verpleging en verzorging aan huis www.thuiszorgpantein.nl.


Dichtbij en vertrouwd

Wij werken met vaste kleine wijkteams bij u in de buurt. U krijgt dus steeds van dezelfde mensen zorg en leert onze medewerkers snel kennen. Dit is voor u plezierig, maar ook voor onze medewerkers. Zij weten wat u nodig heeft, wat uw wensen zijn en hoe ze u het beste kunnen helpen.


Samenwerking

Door de samenwerking met de huisartsen en andere partners zijn wij uitstekend in staat de zorg en service te bieden die het beste bij u past. Het uitgangspunt daarbij is dat u zo gezond en vitaal mogelijk thuis kunt blijven wonen.


Uitgebreider aanbod

Thuiszorg Pantein is onderdeel van zorggroep Pantein, die bestaat uit het Maasziekenhuis, Zorgcentra en Thuiszorg Pantein. Pantein levert een compleet aanbod van producten en diensten op het gebied van gezondheid, wonen, welzijn en zorg. Meer informatie vindt u ook op www.pantein.nl.

Aanbod

Verpleging en verzorging aan huis

Voor zorg aan huis kunt u direct bij ons terecht. We werken met betrokken, ervaren mensen in kleine, vaste wijkteams. Onze wijkverpleegkundigen hebben kennis van ziekten of aandoeningen, zoals diabetes, longziektes, wondzorg, kanker, hersenletsel of dementie. De verpleegkundige leert u omgaan met uw gezondheidsproblemen, geeft informatie, instructie en legt u uit wat u zelf kunt doen. Kijk hier voor meer informatie.

Complexe zorg thuis

We bieden specialistische zorg thuis in opdracht van een behandelend arts. Bijvoorbeeld pijnbestrijding via het infuus, sondevoeding, complexe wondzorg of het verwisselen van katheters. Door de goede samenwerking met huisartsen en specialisten kunt u eerder naar huis en hoeft u voor een aantal handelingen niet meer naar het ziekenhuis. Specialistische zorg thuis bieden we 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Kijk hier voor meer informatie.

Spoedzorg 24 uur per dag

Wij zorgen goed voor klanten die met spoed verpleegkundige of verzorgende hulp nodig hebben. U kunt voor spoed 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen naar 0900-8803.

Thuisbegeleiding

Een gespecialiseerde thuisbegeleider helpt u als u (even) de controle over uw leven kwijt bent. De medewerker gaat samen met u aan de slag en leert u om zoveel mogelijk weer zelf te doen. Zij/hij kan bijvoorbeeld helpen met de post of financiële zaken regelen, een dagritme opbouwen, omgaan met verdriet of contact maken met anderen. Gespecialiseerde thuisbegeleiding wordt betaald vanuit de Wet maatschappelijk ondersteuning (Wmo) en loopt via de gemeente. Kijk hier voor meer informatie.

Zorg in de laatste levensfase

Mensen die stervende zijn, kunnen zorg in de laatste levensfase krijgen. Onze medewerkers richten zich op het zoveel mogelijk verzachten van de pijn en klachten. Het gaat om een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, juist in deze laatste levensfase. Ook kan er iemand komen waken, overdag en/of in de nacht. Kijk hier voor meer informatie.

informatie

Thuiszorg Pantein
Wijkteams Ruwaard en Oss-Zuid
Gezondheidslaan 1 e
5342 JW Oss
Telefoon: 0900-8803

Openingstijden
24 uur per dag, 7 dagen in de week

info.thuiszorg@pantein.nl
www.thuiszorgpantein.nl