balk_layout

Home | Contact | Route

Iedereen heeft het recht om vrij te bewegen. Dat is wat Livit Orthopedie drijft, al sinds 1926. Als marktleider in de Orthopedische hulpmiddelenbranche zetten wij ons in om onze klanten maximaal te ondersteunen bij hun dagelijkse bewegingsvrijheid. Om zo bij te dragen aan de kwaliteit van leven.

We doen dit vanuit meer dan 400 locaties samen met zorgprofessionals van ziekenhuizen en instellingen. U kunt bij ons terecht voor het complete pakket aan orthopedische hulpmiddelen, ondersteuning en advies voor therapeutisch elastische kousen, maatschoenen, prothesen, braces en steunzolen. Onze Orthopedisch Advieurs staan u graag persoonlijk te woord.

Livit helpt bij:

Bewegen

Bij Livit vinden we dat iedereen het recht heeft om zich vrij en zelfstandig te kunnen bewegen. Wij ondersteunen u wanneer dit minder vanzelfsprekend voor u is. U kunt met uiteenlopende pijn- en bewegingsklachten bij ons terecht.

Opgroeien

Bij kinderen zijn afwijkingen aan het lichaam relatief makkelijker te corrigeren dan bij volwassenen. Dat komt doordat ze nog in de groei zijn. Het is belangrijk om na het opmerken van klachten direct actie te ondernemen. Zo kunnen verdere klachten op latere leeftijd voorkomen worden.

Sporten

Tijdens het sporten heeft uw lichaam heel wat te verduren. Hetzelfde geldt voor hulpmiddelen zoals steunzolen, steunkousen en bandages. Livit vervaardigt daarom diverse producten in een speciale sportuitvoering.

informatie

Livit Orthopedie

Wij zijn dagelijks tussen 08.00 en 17.00 bereikbaar op 088 – 245 2000

Kijk op onze website livit.nl voor de Livit locatie bij u in de buurt